کاربرد اسید لاکتیک چیست؟
loading...

استخر مدرن

بازدید : 10 دوشنبه 24 شهريور 1399 زمان : 13:02

هنگام جستجوی در فروشگاه های مواد شیمیایی غذایی جهت یافتن غذاهای سالم، ممکن است به محصولاتی بر بخورید که برچسپ “طبیعی” روی آن ها نقش بسته باشد. این محصولات از حداقل مواد نگهدارنده استفاده می کنند. هرچند که مواد غذایی که حاوی مواد نگهدارنده هستند ممکن است شانس شما برای ابتلاء به بیماری هایی مانند سرطان را بالا ببرند اما نگهدارنده هایی مانند اسید لاکتیک فواید زیادی دارند و به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. این اسید یک ماده نگهدارنده طبیعی است که نقش زیادی در صنایع غذایی دارد.

کاربرد اسید لاکتیک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی

به عنوان مثال ، این اسید یک ماده افزودنی غذایی است که به کنترل pH یا اسیدیته و قلیاییت یک ماده غذایی کمک می کند تا عمر مفید آن طولانی تر شود. و از خراب شدن غذا جلوگیری می کند. این اسید هزاران سال است که نقش نگهدارنده در محصولات تخمیری و ترشی را دارد. بنابراین استفاده و کاربرد اسید لاکتیک در مواد غذایی پیشینه ای طولانی دارد.

لاکتیک اسید نتیجه تخمیر است

اسید لاکتیک محصول نهایی فرآیند تخمیر است ، یعنی وقتی مخمر یا باکتری ها کربوهیدرات ها را به اسید یا الکل تبدیل می کنند تولید می شود. در مورد اسید لاکتیک ، میکروارگانیسم های خاصی که به آن باکتری های اسید لاکتیک گفته می شود ، کربوهیدرات های موجود در مواد غذایی را به یک اسید تبدیل می کنند تا:

  • عطر و طعم را تغییر دهند
  • عمر مفید را طولانی تر کنند
  • و کیفیت مواد غذایی را بهبود بخشند.

کاربرد اسید لاکتیک در مواد غذایی

شما ممکن است اسید لاکتیک را در قالب بسیاری از مواد غذایی از بسیاری فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید. همانطور که قبلاً نیز گفته شد، اسید لاکتیک یک محصول فرعی تخمیری است و ممکن است در بسیاری از غذاهای سالم مانند ماست و کیمچی یافت شود. ماده نگهدارنده غذا هنگام تهیه سبزیجات ترشی از جمله خیار، تره فرنگی و حتی زنجبیل نیز تولید می شود.

کاربرد اسید لاکتیک برای سلامتی

اسید لاکتیک که به دسرها و نوشابه های گازدار اضافه شده ممکن است فواید سلامتی زیادی نداشته باشد، اما اسید لاکتیک طبیعی تولید شده در غذاهای تخمیر شده ممکن است از سلامتی کلی شما حمایت کند. باکتریهای اسید لاکتیک نوعی باکتری پروبیوتیک یا دوستانه و بسیار مفید هستند.

بیشتر بدانیم :

پروپیلن گلیکول

سولفات مس

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 30

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 302
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 26
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3245
  • باردید دیروز : 6526
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9771
  • بازدید ماه : 108804
  • بازدید سال : 674361
  • بازدید کلی : 674516
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی