استخر مدرن
loading...

استخر مدرن

بازدید : 0 شنبه 8 آذر 1399 زمان : 14:52

امروزه قسمت اعظم ماهی ها بصورت فرآورده هایی مانند خمیرماهی ، سوخاری آردی، پیش پز و منجمد آماده و ماهی برگر به بازار عرضه می گردند .

عموما برای تهیه ماهی سوخاری آردی ، فیله های ماهی که به صورت بلوکه های منجمد در جعبه های بزرگ هنگام صید به کارخانه آورده می شوند ، توسط اره های مخصوص به شکل فیله بریده و فرآیند می شوند .

بعد از آماده شدن فیله ها را به دستگاه مخصوص سوخاری کردن هدایت و بعد از سرخ شدن قطعات ماهی را سرد ، بسته بندی و مجددأ منجمد می کنند.

عمر انباری ماهی های منجمد بر حسب میزان چربی فرق می کند . ماهی با کیفیت مرغوب و میزان چربی کم که در ۲۱ تا ۲۳ درجه سانتیگراد نگهداری شود کیفیت خود را تا ۲ سال به خوبی حفظ می کند .

نکاتی که برای تولید خمیرماهی ذکر گردید ، برای تولید برگر ماهی نیز صادق می باشد. برای تولید ماهی برگر عموما از ماهی های سفید پر گوشت و محتوی استخوان و تیغ کم استفاده می گردد .

روش تولید ماهی برگر :

در صورت استفاده از ماهی منجمد ، ابتدا آنرا به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد جهت انجماد زدایی قرار می دهند .

بعد از رفع انجماد ماهی شستشو و پاک می شود و سر و دم آن زده و پوست آن جدا می گردد .

استخوان و تیغ های ماهی توسط دستگاه استخوان گیری مکانیکی جدا می شود ، سایر مراحل تولید شبیه سایر برگرها می باشد.

گوشت چرخ شده ماهی با دمای پایین با سایر مواد افزودنی در دستگاه مخلوط کننده و چرخ گوشت به مدت چند دقیقه ممزوج می گردد .

خمیرماهی برگر حاصله در دستگاه قالب زنی به فرم مخصوص در آمده و سپس منجمد و بسته بندی می گردد.

رعایت نکات بهداشتی در تولید این فرآورده الزامی می باشد. همچنین پایین بودن درجه حرارت گوشت و خمیرماهی در هنگام استخوان گیری مکانیکی و نیز اختلاط و چرخ نمودن ضروری است .

ترتیب ریختن مواد هنگام اختلاط بدین نحو است که ابتدا به گوشت چرخ شده ماهی نمک ، شکر و پلی فسفات سدیم اضافه شده و پس از چند دقیقه مخلوط شدن روغن ، گلوتن ، آرد سوخاری و سایر مواد افزوده می شود.

توجه :

کاهش سریع ویژگی های کاری ( یعنی کاهش قدرت ژل ) در خالت منجمد ، در مدت ۱ تا ۲ ماه در صورتی که ترکیبات محافظت کننده در برابر انجماد به آن افزوده نشود ، حادث خواهد شد.

ابتدا از گلوکز بعنوان حفاظت کننده در برابر انجماد استفاده می شد، ولی در نتیجه انجام واکنش میلارد ( قهوه ای شدن غیر آنزیمی ) مشکلاتی در رنگ خمیر ماهی به وجود آمد.

ساکاروز با غلظت ۸ درصد مؤثر واقع گردید ، ولی خمیر ماهی حاصله خیلی شیرین شد. در سالهای اخیر ، مخلوطی از ساکاروز (۴ درصد) و سوربیتول ( ۴ درصد) مورد استفاده قرار گرفته است .

این مخلوط خواص کاری خمیر ماهی را به مدت یک سال حفظ می نماید.

خمیر ماهی ماده اولیه چند منظوره ای برای استفاده در فرآورده های زیادی همچون ماهی برگر می باشد. همچنین می توان آن را شکل داد ، چرخ کرد و به اشکال مختلف و جدیدی پخت .

ضمن انجماد ملایم خمیر ماهی ، موادی با طعم و مزه گوشت می توان تهیه نمود . استفاده از خمیر ماهی در تولید تعداد زیادی از فرآورده های گوشتی از جمله نوعی سوسیس خمیرماهی و ماهی برگر مورد مطالعه قرار گرفته است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی غذای مثل شیرین کننده های مصنوعی ( آسپارتام ) ، پودر کاکائو ، بهبود دهنده نان و... می توانید به سایت فروشگاه مواد شیمایی جهلن شیمی مراجعه کنید.

بازدید : 6 چهارشنبه 5 آذر 1399 زمان : 14:32

باتری یکی از قطعاتی است که در آن بر اثر فعل و انفعالات شیمیایی، انرژی الکتریکی ذخیره می‌شود تا در صورت نیاز قابل استفاده باشد بنابراین نقش بسیار مهمی در تامین برق لازم برای خودرو دارد و همچنین محلی برای ذخیره برق تولید شده اضافی نیز می باشد؛ همچنین یکی از قطعاتی است که توجه زیادی را از سوی راننده می‌طلبد؛ زیرا سلامت قطعات برقی خودرو در گرو این قطعه است، قطعه‌ای که وظیفه تامین برق خودرو را بر عهده دارد، بنابراین نگهداری از آن می‌تواند بر عمر این قطعه بیفزاید و شما را از دردسر در راه ماندن حفظ کند. برای آشنایی بیشتر با این قطعه حیاتی در خودرو در این مقاله با استارپارتس نمایندگی فروش قطعات کیا و هیوندای همراه باشید.

روشن نشدن و درست کار نکردن خودرو میتواند دلایل مختلفی داشته باشد اما یکی از مهم ترین و شک برانگیزترین مواردی که باید به بررسی آن بپردازیم باتری است. برای تشخیص خرابی باتری خودرو علائمی وجود دارد که با بررسی آنها متوجه میشویم باتری سالم است یا فقط نیاز به شارژ دارد یا خراب شده و باید به فکر تعویض آن باشیم.

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید خنک کننده روغن موتور

باتری‌ها چقد دوام دارند ؟

معمولا باتری ها حداکثر 2-3 سال عمر دارند حتی اگر سازندگان بگویند پنج سال یا بیشتر عمر می کنند. دریافت گارانتی را فراموش نکنید.

خوشبینانه باید باتری خودرو هر دو سال و نیم یکبار تعویض شد تا قبل این که مشکلی پیش آید.

موارد دیگری که می تواند بر طول عمر باتری اثر بگذارد استارت، سولونوئید، ترمینال های باتری و کابل های مخصوص آن هستند. لازم است به این موارد نیز دقت کنید.

سن باتری نیز دخیل است حتی اگر هیچ نشانه ای از قدیمی بودن نداشته باشد؛ زیرا می تواند به روش های منفی بر روی وسیله نقلیه اثر بگذارد.

*طبیعی است که باتری معمولی در هوای سرد به خوبی کار نکند به همین دلیل نیاز است گاز را پمپ کنید یا از بنزین استفاده نمایید

راهکارهایی برای افزایش عمر باتری

1-چراغ خاموش!

2-کولر و سایر ابزار الکتریکی

3- گرما و سرما

4-قطب های باتری

5-عملکرد نادرست سیستم برق خودرو

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید قطعات کیا

بازدید : 8 سه شنبه 4 آذر 1399 زمان : 14:46

سیبک خودرو

سیبک خودرو یک گوی فلزی است که به آن یک بازو متصل است، این گوی فلزی در درون یک محفظه فولادی که اطراف آن با لاستیک پوشانده شده حرکت دورانی می‌کند. برا آشنایی بیشتر با این قطعه حیاتی در خودرو در ادامه این مقاله با استارپارتس نمایندگی فروش قطعات هیوندای و کیا همراه باشید.

به طور کلی وظیفه سیبک در سیستم فرمان، ایجاد امکان گردش چرخ ها است.

وقتی این قطعه خراب شده و حرکت مفصلی خود را به درستی انجام ندهد فرمان پذیری خودرو با اشکال مواجه می شود.

سیبک نباید در راستای محور Y حرکتی داشته باشد. به زبان ساده‌تر سیبک نباید حرکت عمودی آنچنانی داشته باشد. لقی مجاز سیبک در راستای عمود آنقدر کم است که با دست حس نمی‌شود. پس خرابی و لقی آن موجب لرزش فرمان و زدن آن می‌شود.

به طور کلی در صورت عملکرد ناقص و خرابی سیبک، اشکال در فرمان پذیری خودرو، سایش غیر معقول تایرها، انحراف خودرو از مسیر مستقیم و … بروز خواهد کرد.

این قطعه مانند سایر اتصالات مکانیکی می بایست گریس کاری مناسبی داشته و به منظور جلوگیری از اتلاف روانکارهای داخل قطعه، از گردگیر مناسب استفاده شود.

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید خنک کننده روغن موتور

دلایل خرابی سیبک خودرو

خرابی سیبک میتواند دلایل مختلف و متفاوتی داشته باشد که اینجا به آنها اشاره می‌کنیم. دانستن این دلایل می‌تواند کمک شایانی به مالکان خودرو کرده تا با رعایت کردن نکاتی که منجر به سلامت بیشتر این قطعه می شود، عمر این قطعه را در خودرو خود بالاتر ببرند.

همچنین پس از اطلاع از خرابی سیبک خودرو و رفع ایراد آن، باید از دلایل این اتفاق نیز مطلع باشند. زیرا ممکن است ایراد دیگری در خودرو به صورت مداوم باعث خرابی سیبک شده و تا زمان رفع نکردن این ایراد، سیبک نیز به صورت مداوم دچار آسیب شود.

مهمترین دلایل خرابی سیبک خودرو

1. زنگ زدگی سیبک

2. خوردگی سیبک‌ها

3. هرز شدن پیچ و مهره‌ها

4. پارگی گردگیر سیبک

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید لوازم یدکی هیوندای

بازدید : 8 سه شنبه 4 آذر 1399 زمان : 14:16

فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی پرمنگنات پتاسیم چینی از کشور چین وارد مینماید که میتوانید جهت خرید و استعلام قیمت فروش پرمنگنات پتاسیم چینی با شرکت جهان شیمی تماس حاصل فرمائید.

پرمنگنات پتاس چینی در بشکه های ۲۵ کیلویی پلاستیکی و ۵۰ کیلویی گالوانیزه با خلوص ۹۹.۳ % ارائه میگردد .

واردات پرمنگنات پتاسیم و کاربرد پرمنگنات پتاسیم در صنایع

پرمنگنات پتاسیمیک اکسید کننده قوی است و در اکثر واکنشهای شیمیایی بعنوان عامل اکسید کننده استفاده می‌شود. شکل آن منشوری ، جامد ، به رنگ ارغوانی تیره تا مشکی، محلول آبی آن به رنگ صورتی و ترکیبی بدون بو است. این ترکیب بدلیل خاصیت اکسید کنندگی بسیار خورنده است. ترکیب پرمنگنات پتاس با گلیسیرین آتش زا میباشد.

این ماده شیمیایی در ترکیب با فرمالین تولید گاز مینماید که برای ضد عفونی مرغداری ها در پایان دوره تولید استفاده میشود و گاز تولید شده قسمتهایی را هم که غیر قابل دسترس میباشد ضد عفونی میکند .

مهمترین کاربرد پرمنگنات پتاس بعنوان عامل اکسید کننده است.کارخانه های ذوب و روی از چهار واحد اصلی شامل لیچینگ و خنثی سازی، تصفیه، الکترولیز و ذوب تشکیل شده است.

خوراک به همراه اسید سولفوریک ، سولفات آلومینیم و سولفات آهن وارد تانک های انحلال می شود. محلول به دست آمده با افزودن آهک و دی اکسید منگنز مورد عمل خنثی سازی قرار می گیرد. محلول حاصل از واحد خنثی سازی، جهت حذف کبالت ، نیکل و کادمیوم طی دو مرحله شامل تصفیه گرم و سرد، تصفیه می گردد.

نکته :

در تصفیه گرم برای حذف کبالت از آهک و پرمنگنات پتاسیم و در تصفیه سرد جهت حذف نیکل و کادمیم از پودر روی و سولفات مس استفاده می شود. محلول تصفیه شده به واحد الکترولیز انتقال می یابد که محصول ورق روی بوده و به منظور ذوب ، وارد کوره ذوب می گردد. محصول واحد ذوب، شمش روی می شود.

پرمنگنات پتاس بعنوان ضدعفونی کننده و برای رفع بوهای نامطبوع هم کاربرد دارد. پرمنگنات پتاسیم برای رفع نوعی بیماری انگلی در ماهی ها استفاده می‌شود در مرغداری ها از ترکیب پرمنگنات پتاس و فرمالین جهت ضد عفونی سالن ها استفاده میگردد. همچنین در تصفیه آب های آشامیدنی بعنوان عامل حذف کننده فسفر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پرمنگنات پتاسیم , اکسید آهن ، منگنز و سولفید هیدروژن را به ذرات جامد تبدیل می کند که از آب خارج می شوند. همچنین می تواند برای کنترل رشد باکتری ها در چاه های آب استفاده شود و آنرا به داخل آب مخزن نگهداری آب نیز دوره ای تزریق می کند.

استفاده از پرمنگنات پتاسیم به کالیبراسیون دقیق، نگهداری و نظارت نیاز دارد. پرمنگنات پتاسیم به شدت به دما حساس است و بهترین عملکرد را بین ۵۰ تا ۷۲ درجه فارنهایت را انجام می دهد. و دمای آب خوب است در حدود ۵۵ درجه فارنهایت باشد .

پتاسیم پرمنگنات پوست را تحریک می کند این ماده شیمیایی آب را به رنگ صورتی کمرنگ در می آورد . بعد از عملکرد در آب باید بدون رنگ شود .

مواد شیمیایی باید در ظرف اصلی خود ، دور از دسترس کودکان و حیوانات ذخیره شود. ظروف ذخیره سازی از آسیب فیزیکی محافظت شود .

بیشتر بدانیم :

بازدید : 5 دوشنبه 3 آذر 1399 زمان : 12:41

آیا سیستم ترمز خودرو شما صدایی مانند جیر جیر تولید میکند؟ خودرو به یک سمت کشیده میشود؟ و یا یک گودال بزرگ روغن در کف پارکینگ شما به وجود آمده است؟ برای پاسخ به تمامی این سوالات در این مقاله با استار پارتس نمایندگی فروش قطعات کیا و هیوندای همراه باشید.

ترمز یک وسیله ی نقلیه، یک بخش ضروری و مهم برای ایمنی خودرو و سرنشینان آن است. در حالی که سیستم ترمز به خودی خود قابل اعتماد است اما نیاز به تعمیر و نگه داری درست دارد. همچنین افزایش عمر خودرو معمولاً مشکلاتی را در سیستم ترمز خودرو به وجود می آورد.

سیستم ترمز خودرو چگونه کار می کند؟

سیستم ترمز بیشتر خودروهای مدرن کاسهای یا دیسکی است. در ترمز دیسکی از یک روتور استفاده میشود که به کمک توپی چرخ، کالیپر، لنتهای ترمز و یک سیستم هیدرولیک به سرعت باعث توقف خودرو میشود.

هنگامی که پدال ترمز فشار داده میشود، سیستم هیدرولیک فشار و ضربهی وارد شده بر روی پدال را انتقال میدهد؛

در نتیجه کالیپر باعث میشود لنت ترمز بر روی روتور فشار وارد کند که باعث کاهش سرعت خودرو میشود و در نهایت باعث توقف آن میشود.

سیستم ترمز کاسهای نیز در اصل همین کار را انجام میدهد.

زمانی که پدال ترمز فشار داده میشود سیستم هیدرولیک این فشار را انتقال می دهد در نتیجه لنتهای ترمز به کاسهی چرخ میچسبد که به توپی چرخ متصل است.

در نتیجه سرعت خودرو کاهش مییابد و خودرو متوقف میشود.

سیستمهای ترمز مدرن بسیار قابل اعتماد هستند، اما این سیستمها از قطعات بسیار زیادی درست شدهاند که معمولاً احتیاج به تعمیر یا جایگزینی دارند.

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید جعبه فیوز داخل اتاق

عیب یابی مشکلات متداول در سیستم ترمز خودرو

1- وجود حالت اسفنجی و احساس نرمی بیش از حد زمان فشردن پدال ترمز

2- چوب شدن پدال ترمز

3- کم بودن سطح روغن ترمز در مخزن

4- صدای سایش آهن به آهن و خراشیده شدن از ترمزها

5- پایین بودن پدال ترمز

6-سوت کشیدن ترمز در زمان ترمز گیری

7-انحراف خودرو به یک سمت هنگام ترمزگیری

8-کورس حرکتی زیاد پدال ترمز

9-درگیر بودن دائمی لنت ترمز با سطح دیسک ترمز

10-لرزش فرمان و اتاق هنگام ترمز گیری

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید قطعات کیا

بازدید : 5 دوشنبه 3 آذر 1399 زمان : 12:06

مربا ، ژله ، کارامل (تافی نرم) و مارشمالو ترکیباتی بر پایه آب هستند. هنگامی که مواد بسیار رطوبت را در کنار فرآورده های خشک قرار دهیم، فرآورده فوق، رطوبت جذب کرده و نرم تر خواهد شد و ماده مرطوب نیز خشک تر شده و رطوبت از دست میدهد و این روند تا رسیدن به تعادل رطوبتی ادامه می یابد.

مربا و ژله :

مربا و ژله را می توان قبل از پخت و نیز به عنوان یک ترکیب ثانویه به بیسکویت آماده اضافه نمود.

این افزودنیها هنگامی به عنوان فرآوری ثانویه استفاده می شود که:

– لایه ای از مربا بین لایه های بیسکویت قرار بگیرد

– مربا قبل یا بعد از ساندویچی شدن بیسکویت در مرکز کرم بیسکویت قرار بگیرد.

– مربا قبل از پوشیده شدن بیسکویت اسفنجی با شکلات، روی پایه اسفنجی ترسیب شود

– همچنین مربا قبل از خنک شدن به خمیر پخته و نرم اضافه شود.

فرآورده هایی که مربا به آن ها قبل از پخت اضافه می شود عبارتند از :

– فرآورده های اسفنجی (که مربا روی سطح خمیر افزوده می شود

– قطعات سیم بر و یا قالب خمیری که توسط انواعی از مربا پوشش داده می شوند.

– فرآورده هایی که خمیر کاملا یک قطعه مربا را در بر بگیرد

توجه :

باید توجه داشت که حین تولید مربا و ژله باید نظارت دقیق و مرتبی بر نمونه های خط تولید با نمونه برداری مستقیم و یا به کمک رفراکتورمتر صورت پذیرد تا مواردی همچون pH و میزان مواد جامد محلول به دقت کنترل شوند.

رفراکتورمترها به طور معمول براساس محلول ساکارز در دمای ۲۰ درجه سانتی گراد کالیبره می شوند (در کشورهای گرمسیر در دمای ۲۷ درجه سانتی گراد) که باید دقت داشت که در سایر دماها تصحیح سازی صورت پذیرد

pH مترها نیز به تغییرات دمایی حساس هستند. اما به طور معمول یک پروب دمایی وجود دارد که نتیجه دستگاه کاملا درست و منطقی خواهد بود.

اگر ژله با pH بالا به دستگاه ترسیب پمپ شود، آن گاه اسید به صورت اسید سیتریک محلول در آمده که می تواند بلافاصله قبل از ترسیب با فرآورده مخلوط شده و به صورت خودکار توسط pH مترهای موجود در خط فرآوری اندازه گرفت.

کاهش دما سبب بستن سریع پکتین می گردد. اما اگر ژله حاوی مقادیر زیاد پکتین باشد در صورت تاخیر در انتقال ژله به نازل های دستگاه ژله در دستگاه ترسیب به سرعت می بندد.

آماده سازی مربا :

در واقع پختن مخلوط شکر، شربت، میوه و پکتین در حال جوش تا زمانی است که میزان مواد جامد محلول به اندازه مورد نظر برسد.

اگر این پخت در ظروف در باز صورت بپذیرد زمان پخت طولانی شده و احتمال انورت شدن قندها افزایش می یابد.

به همین سبب به طور معمول پخت و تغلیظ سازی محلول در ظروف در بسته و در شرایط خلاء نسبی انجام می پذیرد.

چرا که سرعت پخت بیشتر شده و میزان حرارت اعمال شده جهت تغلیظ سازی و پخت کاهش می یابد و در نتیجه از انورت شدن قندها کاسته می شود.

بنابراین کنترل ترکیبات مربا بهتر و راحت تر صورت می پذیرد.

تنظیم اسیدیته سایر فرآورده ها با طعم میوه ای و حفظ کیفیت عطر و رنگ مهم است. در تولید مربا جهت کنترل pH به منظور بستن بهتر پکتین، به طور معمول از یک نمک بافر (برای مثال سیترات سدیم) استفاده می شود.

بیشتر بدانیم :

بازدید : 25 يکشنبه 2 آذر 1399 زمان : 12:45

تسمه تایم یک تسمه‌ی لاستیکی است که در داخل پیشرانه قرار دارد و میل لنگ خودرو را به میل سوپاپ‌ها متصل می‌کند. در ادامه این مقاله با استارپارتس نمایندگی فروش قطعات هیوندای و کیا همرا باشید تا با تسمه تایم این قطعه حیاتی در خودرو بیشتر اشنا شوید.

به طور کلی سرعت گردش میل سوپاپ به میزان نصف سرعت گردش میل لنگ است و تسمه تایم وظیفه‌ی تنظیم زمان صحیح باز و بسته شدن سوپاپ‌ها را بسته به موقعیت پیستون‌ها دارد. چنین عملیاتی برای کارکرد پیشرانهی خودرو ضروری است تا حرکت سوپاپها و باز و بسته شدن آنها به درستی انجام شود که نتیجه آن عملکرد صحیح چهار عمل اصلی موتور یعنی مکش، تراکم، انفجار و تخلیه است.

محل قرارگیری تسمه تایم در خودروهای مختلف متفاوت است اما در بیشتر موارد در سر سیلندر خودرو جایگذاری میشود.

انواع تایمینگ در خودرو

تسمه تایم:

این قطعه از جنس پلاستیک بوده و به مرور زمان دچار آسیب دیدگی میشود یعنی اگر در کاتالوگ خودروی شما نوع تایمینگ را با استفاده از تسمه تایم زده است باید به طور مرتب تسمه تایم را برای بازدید نزد مکانیک ببرید اغلب خودروسازهای فرانسوی از این قطعه برای تایمینگ خودرو استفاده میکنند.

بیشتر بدانیم : خرید خنک کننده روغن موتور

زنجیر تایم:

فقط در یک کلمه باید بگوییم بینظیر!

تفاوت بسیار زیادی میان تسمه تایم و زنجیر تایم وجود دارد. زنجیر تایم به دلیل جنس فلزی خود معمولا مانند تسمه تایم آسیبی نمی‌بیند و میتوانیم بگوییم عمر زنجیر تایم به اندازه عمر موتور خودرو است و این بی‌نظیر است.

اگر می‌خواهید بدانید خودرو شما دارای زنجیر تایم است یا تسمه تایم کافیست دفترچه خودرو خود را نگاهی بیاندازید.

چه زمانی باید تسمه تایم خودرو را عوض کنیم؟

1-دور موتور بدعمل میکند:

اگر شما متوجه شدید وقتی دارید رانندگی می‌کنید در حالیکه دور موتور به ۲ تا ۴ هزار دور رسیده، موتورتان تنظیم نیست و درست کار نمی‌کند، باید تسمه تایم را چک کنید. اگر شُل شده باشد، شروع به لغزش می‌کند و همین باعث می‌شود در حین شتاب گرفتن، دور موتور بالاتر برود. همچنین این می‌تواند نشانه از بین رفتن دندانه‌ها نیز باشد.

2-از بین رفتن دندانه‌های تسمه تایم:

تسمه تایم‌های کارکرده‌تر در مدت زمان استفاده‌شان دچار فرسایش و خوردگی دندانه‌ها می‌شوند. در حالی که معمولا پیشنهاد می‌شود تسمه تایم هر ۶۰ هزار کیلومتر تعویض شود، برخی وسایل نقلیه فرق می‌کنند و این عدد میتواند تا ۱۱۰ هزار کیلومتر هم برسد.

3-مشکلات اگزوز

اگر اگزوز شما نسبت به همیشه، دود بیش از حدی تولید میکند، میتواند مربوط به مشکل تسمه تایم باشد. چون موتور باید تلاش بیشتری بکند تا قطعات خود را به حرکت وادارد و فشار بیشتری به آن وارد می‌شود. همین باعث می‌شود دود بیشتری از اگزوز خارج شود.

اگر قصد آشنایی با سایر قطعات خودروتان را دارید می توانید به بلاگ فروشگاه لوازم یدکی خودرو استار پارتس مراجعه کنید این فروشگاه هم چنین تمامی قطعات هیوندای و کیا را به صورت اورجینال در اختیار کاربران قرار می دهد .

بازدید : 10 يکشنبه 2 آذر 1399 زمان : 12:13

ادویه ها به گروههای مختلف تقسیم می شوند :

۱- ادویه های گرمسیری مانند فلفل و میخک

۲- گیاهان معطر مانند اکلیل کوهی

۳- دانه های معطر مانند خردل

۴- سبزیهای معطر خشک شده مانند پیاز و سیر

بیشتر بدانیم :

ادویه جات هر چه تازه تر باشند دارای کیفیت عالی بوده و بو و عطر و طعم خوب خواهند داشت . مشخصات مذکور با طول زمان انبار کردن نسبت عکس دارد .

عمل وقفه دهنده ادویه جات بر روی میکروب های مختلف اکثرآ در اثر وجود اسانس ها می باشد .

اسانس های مختلف در ادویه جات از نظر حفاظت مواد غذایی گاهی اوقات ارزش بیشتری از مواد شیمیایی نگهدارنده دارند . البته ادویه ها بدلیل آنکه دارای بار میکروبی بالایی می باشند عمر انباری محصول را کاهش می دهند .

از فاکتورهای کیفی بسیار مهم در ادویه ها آلودگی میکروبی آن است . چنانچه از سطح بهداشتی بسیار پائینی برخوردار باشند می توانند به عنوان منبع آلودگی ماده غذایی عمل کنند .

برای کنترل آلودگی میکروبی ادویه ها از فرآیند استریلیزاسیون خشک به وسیله اکسید اتیلن و پروپیلن گلیکول استفاده می گردد متیل بروماید هم به عنوان یک قارچ کش به کار برده می شود .

بسیاری از ادویه جات حاوی مواد آنتی اکسیدان می باشند که اگر در فرمول فرآورده بکار برده شوند موجب جلوگیری از اکسید شدن چربی گوشتها می شوند.

عموما برای دادن عطر و طعم دلپذیر و خوشایند به یک نوع فرآورده گوشتی نیاز به استفاده و ترکیب مخلوطی از ادویه جات معطر می باشد .

این دانش هنوز تجربی است و کارخانجات مختلف ترکیب های گوناگونی که منحصر به آن ها می باشد استفاده می نمایند.

کارخانجات همبرگر سازی نیز بسته به تخصص و تجربه خود از ادویه مخصوص استفاده می کنند که در این میان جوز هندی ، زیره و انواع فلفل عمومیت بیشتری دارند .

بازدید : 12 شنبه 1 آذر 1399 زمان : 14:48

همه ما نسبت به وظیفه لنت ترمز خودرو آگاه هستیم و می‌دانیم که کاهش سرعت و فرمان توقف خودرو توسط ترمز صادر می‌شود. اما نکته اینجاست که در طی این فرآیند، لنت ترمز خودرو از اهمیت بسیار بالا و نقشی حیاتی بهره‌مند می‌باشد. در ادامه این مقاله با استارپارتس نماینگی فروش قطعات کیا و هیوندای همراه باشید تا با لنت ترمز این قطعه حیاتی در خودرو بیشتر آشنا شوید.

اما مطمئنا آن دسته از افرادی که از سیستم ایمنی خودرو و قطعات مرتبط با آن آگاهی لازم را ندارند، اولین سوالی که ذهن آنها را به خود مشغول می‌کند این است که لنت ترمز چیست؟

برای اینکه بتوانید خودرو را متوقف کنید، باید اصطکاک لازم در سیستم ترمزهای آن ایجاد شود. این اصطکاک از طریق لنت به وجود می‌آید.

در واقع لنت‌ها پس از فشرده‌سازی دیسک‌ها، اصطکاک مورد نیاز میان لنت و دیسک را به وجود می‌آورند که منجر به کاهش سرعت و توقف خودرو خواهد شد.

امروزه برای ساخت لنت ترمز خودرو های خارجی و همچنین سایر اجزائی که در سیستم ترمز به کار رفته از مواد آلی بی‌زیان استفاده می‌شود. این لنت‌ها که به لنت غیر آزبستی نیز معروف هستند از مواد طبیعی همچون شیشه، لاستیک و رزین ساخته می‌شوند.

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید لنت ترمز هیوندای

خصوصیت مواد غیر آزبستی

این مواد قدرت تحمل دمایی بسیار بالا داشته و در چسباندن اجزای لنت نقش موثری ایفا می‌کنند. کولار نیز از جمله عناصر مهم در لنت ترمزهای آلی محسوب می‌شود.

هر چند که مزیت‌ لنت‌های آلی بیشتر از کولار بوده و از تولید آلودگی جلوگیری می‌کنند، اما عیب لنت ترمزهای آلی این است که نرم هستند، در نتیجه زودتر ساییده می‌شوند. وقتی هم ساییده می‌شوند بیشتر از دیگر انواع ترمز، غبار تولید می‌کنند.

مزیت لنت‌های کولار این است که از موادی ساخته شده‌اند که وقتی ساییده می‌شوند آلودگی ایجاد نمی‌کنند و تولید آن ها هم آسان‌تر است و به دلیل نرم‌تر بودن سر و صدای کمتری را تولید می نماید.

عرفی انواع لنت ترمز

اگر به دنبال خرید لنت ترمز هستید، باید بدانید که موارد بسیار زیادی وجود دارد که باید نسبت به آنها آگاهی پیدا کنید.

از جمله این موارد میتوان به انواع لنت ترمز موجود در بازار اشاره کرد. هر چند که انواع بسیار زیاد لنت‌ها ممکن است افراد را در حین خرید سردرگم نماید. اما آگاهی از ویژگیهای هر یک کمک می‌کند تا افراد بهترین انتخاب را داشته باشند.

  • لنت ترمزهای سرامیکی
  • لنت ترمزهای فلزی

بیشتر بدانیم : راهنمای خرید قطعات کیا

بازدید : 11 شنبه 1 آذر 1399 زمان : 14:16

سولفات مس یا کات کبود با آنالیز ۲۴% تا ۲۵% بهترین نوع سولفات مس است , که در فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی عرضه میگردد که میتوانید جهت خرید و اطلاع از قیمت فروش سولفات مس یا کات کبود ایرانی و روسی و ازبک با ما تماس حاصل فرمائید.

سولفات مس اورال روس بهترین نوع کات کبود میباشد که از مس معدنی در کشور روسیه تولید میشود و نوع ایرانی از قراضه های مس و مس بازیافتی تهیه میشود که معمولا” کیفیت بالایی ندارند و خیس بنظر میرسند .

کات کبود یا سولفات مس :

ریز مغذی سولفات مس یا کات کبود :

سولفات مس یا کات کبود به رنگ آبی و بدون بو که دارای کاربردهای مختلفی در زمینه های کشاورزی و صنعتی، شیمیایی، و پزشکی و دامپزشکی دارد.

کریستال های سولفات مس در هوای خشک به تدریج شکفته می شود .سولفات مس در دمای۴۵ درجه دو ملکول آب از دست می دهد و در ۱۱۰ درجه چهار ملکول آب کریستالی را از دست می دهد و آخرین آب کریستالی را در دمای ۲۵۰ درجه از دست می دهد و در دمای ۴۰۰ درجه تجزیه می شود .

وزن مخصوص آن ۲.۸۷ است . یک گرم سولفات مس در ۳ میلی لیتر آب سرد و ۰.۵ میلی لیتر آب جوش حل می شود و حلالیت آن در آب محتوی اسید سولفوریک کاسته می شود .م

سولفات مس یا کات کبود و یا زاج کبود ترکیبی شیمیایی است که در گستره وسیعی از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد .

فرم های آب پوشیده متنوعی از سولفات مس شامل سولفات مس سه آبه ,پنج آبه وجود دارد .

متداول ترین فرم این نمک (CuSO4.5H2O) وهفت آبه موجود است.با این وجود سولفات مس پنج آبه (سنگ خاردار ) شناخته می شود.

این ماده را می تواند در آزمایشگاه از واکنش بین ترکیبات متنوع مس با سولفوریک اسید تهیه شود .بااین وجود مس از لحاظ تجاری به صورت ورقه های بزرگ وبه عنوان یک منبع اقتصادی در دسترس است.

سولفات مس پنج آبه به سهولت در آب حل می شود و همچنین در متانول وگلیسرول وتا حدی در اتانول قابل حل است.

وقتی که کریستال های آبی مس سولفات در شعله باز گرما داده می شوند بدون آب میشوند وبه رنگ سفید خاکستری در می آیند.

بیشتر بدانیم :

تعداد صفحات : 38

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 388
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 27
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3848
  • باردید دیروز : 8100
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 50547
  • بازدید ماه : 222388
  • بازدید سال : 1197518
  • بازدید کلی : 1197673
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی