شیر اسیدوفیلوس
loading...

استخر مدرن

بازدید : 35 يکشنبه 11 آبان 1399 زمان : 12:06

شیر اسیدوفیلوس از شیر پس چرخ ، پرچرب و یا شیر نیمه چرب تولید می گردد. شیر را ابتدا در حرارت ۱۱۵ تا ۱۲۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۱۵ دقیقه استریل می کنند.

ممکن است شیر را بدین طریق حرارت داد که ابتدا حرارت را به ۸۸ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت و پس از سرد کردن تا ۳۸ درجه سانتی گراد و نگهداشتن برای ۲ تا ۳ ساعت مجددا آن را در حرارت ۸۸ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت استریل کنند.

پس از خنک کردن به دمای ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی گراد ۱ تا ۲ درصد از کشت مادر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اضافه کرده و خوب مخلوط مینمائیم و در همان درجه حرارت نگه میداریم تا اینکه درصد اسید لاکتیک در محصول به ۱۶۵ برسد.

سپس لخته تولید شده را شکسته و شیر اسیدی را بسته بندی می نمایند و در یخچال ۴ درجه سانتی گراد نگهداری می کنند. بافت این شیر مانند خامه غلیظ بوده و مزه ترش و مطبوعی دارد.

تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس این محصول حدود ۲۰۰ میلیون در میلی لیتر است.

بیشتر بدانیم :

نکته :

این میکروب برای نارسایی های روده مانند اسهال و کولیت و یبوست مفید است زیرا با وجود لاکتوز تخمیر نشده ای که به روده بزرگ منتقل می شود رشد و تولید اسید لاکتیک کرده و میکروبهای مضر را در آن محیط از بین می برد.

در صورت لزوم قبل از بسته بندی ۵ تا ۱۰ درصد لاکتوز و یا مالتو دکسترین به شیر اسیدی اضافه می کنند تا از نظر بافت و مزه مطبوع تر گردد.

شیر اسیدوفیلوس ممکن است با مزه و طعم های مختلف میوه ای و شیرین مخلوط و بسته بندی گردد. در یک نوع از این محصول می توان پس از استریل کردن شیر حدود ۱ درصد گلوکز یا عسل و ۵ درصد آب گوجه فرنگی اضافه نمود.

بیشتر بدانیم : پودر کاکائو

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 44

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 446
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 29
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2379
  • باردید دیروز : 7572
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13054
  • بازدید ماه : 47480
  • بازدید سال : 47480
  • بازدید کلی : 1484115
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی