همه چیز در مورد بهبود دهنده نان
loading...

استخر مدرن

بازدید : 93 سه شنبه 4 شهريور 1399 زمان : 12:41

همه چیز در مورد بهبود دهنده نان

1)نمک را به عنوان ماده ی طعم دهنده و یکنواخت کننده به نان اضافه می کنند.

2)برای اینکه نان تردتر شود روغن شیرینی پزی به نان اضافه می شود و برای هر یک کیلو آرد ، مقدار مصرف آن 30گرم می باشد.

3)شیرخشک چربی گیری شده به عنوان یک شیرمناسب برای پخت نان ها می باشد.خمیرهای که از شیرمایع باشند به صورت چسبناک و بریده بریده اند و نانی که از آنها تولید می شود کم حجم و ناجور است.در صورتی که اضافه کردن شیرخشک سبب می شود آب بهتر جذب شود و زمان پخت نیز کوتاه تر گردد.معمولا به نسبت 2-1 قسمت در صد قسمت آرد اضافه می گردد.

4)تخم مرغ:معمولا نانوایی ها از تخم مرغ استفاده نمی کنند مگر اینکه بخواهند نان مخصوصی را بپزند. بدین صورت که به خمیر تخم مرغ به صورت کامل یا تنها زرده افزوده می شود و برای خوش رنگ شدن از سفیده استفاده می شود.در صد قسمت آرد مقدار مصرف 100-35 قسمت تخم مرغ می باشد.

5)یکی از مواد اصلی در تولید خمیر آب است که این آب نباید سختی گیری شده باشد زیرا وجود سختی آب قسمتی از ویژگی های نامطلوب آرد را بهبود می دهد.

6)در صنایع نانوایی،آردسویای بدون چربی بسیار کاربرد داشته است.این آرد بسیار برای سلامتی مفید است و به عنوان یکی از بهترین منبع های ایزوفلاون ها و دیگر مواد مغذی می باشد. این آرد همچنین دارای 50 درصد پروتئین می باشد.

7)آردهای سفید فقط آرد الک کرده نیستند بلکه در برخی از کارخانه ها با موادشیمیایی آنها را سفید می نمایند و این کار با گازهای سمی صورت می گیرد و به جای خمیر ترش هم از مواد شیمایی استفاده شده است که کارخانه های شیمیایی آن را به جای خمیر ترش ساخته اند. در بسیاری از تحقیقات نشان داده شده که در خمیر ترش مصنوعی که در فروشگاهها فروش می رسد و برای پف کردن شیرینی و کیک استفاده می شوند برای سلامتی بسیار مضرر هستند. در این گونه خمیر ترش ها از ترکیب های زاج سفید استفاده شده که باید از مصرف آن خودداری کرد.

8)ترکیبات بیوپان از آنزیم های طبیعی تشکیل شده در گندم ودیگر غلات ها وجود دارد. زمانی که در بپوپان به صورت متعادل و مناسب آنزیم های طبیعی استفاده شود دیگر نیازی به استفاده از مواد شیمیایی متفاوت به عنوان فعال کننده نیست . در این آنزیم حضور آنتی اکسیدان های طبیعی سبب می شود که به سلامت و بهداشت در جامعه کمک شود و به علت تخمیر کامل هیچ گونه مشکل گوارشی توسط این نان برای بدن پدید نمی آید.

بیشتر بدانیم :

پودر کاکائو

اسید های آلی ( اسید استیک ، اسید سیتریک )

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 38

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 386
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 29
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 869
  • باردید دیروز : 7599
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15919
  • بازدید ماه : 187760
  • بازدید سال : 1162890
  • بازدید کلی : 1163045
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی