بی کربنات آمونیوم یا آمونیاک خشک چیست ؟
loading...

استخر مدرن

بازدید : 127 چهارشنبه 15 مرداد 1399 زمان : 14:03

بیکربنات آمونیوم خوراکی پودری سفید رنگ محلول در آب که با افزایش دما حلالیتش افزایش می یابد. بطور معمول از کشور چیت در کیسه های ۲۵ کیلویی وارد کشور میشود .

بی کربنات آمونیوم خوراکی از مواده شیمیایی مولد گاز در نان و بیسکویت ها است که بعنوان بهبود دهنده نان خوراکی وغذائی جایگاه ویژه ای در صنایع غذایی دارد .

رنگ و حجم نان را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد علاوه بر این، می تواند به عنوان یک عامل بافری عمل کند .

بی کربنات آمونیوم می تواند در مواد غذایی ، آشامیدنی ، دارویی ، بهداشت و محصولات مراقبت شخصی ، کشاورزی ، خوراک دام و طیور استفاده شود.

همچنین می تواند در تولید پلاستیک و لاستیک ها به عنوان یک بازدارنده آتش استفاده شود. در صنعت کود، بی کربنات آمونیوم می تواند به عنوان یک منبع ارزان قیمت آمونیاک استفاده شود.

در نوشیدنی بی کربنات آمونیوم می تواند به عنوان عامل فوم در نوشیدنی استفاده شود.

بیکربنات آمونیوم به طور معمول در محصولات کم رطوبت مانند بیسکویت های انگلیسی به کار می رود.

آمونیاک خشک خوراکی گرید غذایی در نانوایی تحت تأثیر حرارت به دی اکسیدکربن ، آمونیوم و بخار تجزیه می شود، از اینرو به عنوان یک عامل هوادهی عمل میکند و عمدتاً در صنعت بیسکوئیت سازی از آن استفاده میشود.

ایجاد ساختاری متخلخل و ترد به ویژه در کراکر و بیسکویت و شیرینی های از مزایای و کاربرهای بی کربنات آمونیوم است و هیچ باقی ماندهای در محصول نهایی به جای نمیگذارد اما از معایبش اینکه پخت تازه یک رایحه ای از آمونیاک دارد، اگر چه سریعاً از بین میرود.

BISCUITS بیسکویت :

محدوده ای نسبتاً بزرگ را شامل می شوند. ویژگیهای منحصر به فرد آنها با توجه به نوع آرد مصرفی، مقدار شکر و چربی مصرفی، حالت و چگونگی ذرات هنگامیکه به مخلوط اضافه می شوند (مثلاً اندازه کریستالی)، روش مخلوط کردن (مثلاً مداوم – غیرمداوم، خامه دار، اتوماتیک)، عملکرد خمیر و روش پخت، تعیین میگردد.

در این روش، انواع بیسکوئیت ها از بیسکویت های خامه دار تا نان روغنی و تا بیسکوئیت های پف کرده، ممکن است بدست آید.

بیشتر بیسکوئیت های شیرین از آردی با پروتئین کم و با گلوتن قابل کشش تهیه میشود. اگر گلوتن در خمیر بیسکوئیت الاستیسیته اش را حفظ نماید، بیسکوئیت های شکل گرفته و قالب زده، در مسیر ورود به فر، جمع میشوند، برای مثال تولید بیسکوئیت بیضی شکل از یک تکه خمیر برش یافته.

برای مطالعه بیشتر :

پودر کاکائو

اسید ها الی ( اسید استیک ، اسید سیتریک )

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 45

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 454
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 28
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5273
  • باردید دیروز : 7403
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 42517
  • بازدید ماه : 95256
  • بازدید سال : 95256
  • بازدید کلی : 1531891
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی