اسید مالیک چیست ؟
loading...

استخر مدرن

بازدید : 111 چهارشنبه 1 مرداد 1399 زمان : 14:18

اسید مالیک ماده موثر غذاهای ترش و تیز است. این ماده در حین متابولیسم میوه ها تولید می شود و بطورطبیعی در همه میوه ها و بسیاری از سبزیجات وجود دارد.

این ماده شیمیایی به صورت ماده اولیه برای تولید امولیسفایر برای صنایع پخت نان و شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد. این ماده می تواند به صورت سنتتیک و یا از طریق تخمیر تولید شود که نوع سنتتیک آن بیشتر در شرکت های تولید کننده مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

اسید مالیک در چرخه های متابولیکی سلولهای گیاهان ، حیوانات و انسانها تشکیل می شود و برای تولید انرژی و تشکیل چارچوب کربنی برای تولید آمینواسیدها بکار می رود. بدن انسان هر روز مقادیر نسبتا بالایی از این اسید را تولید و تجزیه می کند.

فواید مصرف اسید مالیک در صنایع غذایی

به عنوان تقویت کننده طعم در تهیه مواد غذایی کاربرد وسیعی دارد و در صنایع تولید شیرینی ، نوشیدنی ها ، غذاهای آماده ، دسرها بکار می رود.

این ماده به دلیل حلالیت بالا و نقطه ذوب پایین نسبت به اسیدهای دیگر یک گزینه عالی برای کاربرد در صنایع غذایی است. این ترکیب خواص شلاته کننده دارد و می تواند با یونهای فلزی تشکیل کمپلکس داده و آنها را از مواد خوراکی حذف کند.

با استفاده از اسید مالیک در صنایع غذایی می توان طعم های بسیار عالی را تجربه کرد و به راحتی طعم مواد غذایی آماده را بهبود بخشید. اسید مالیک می تواند طعم و رایحه نوشیدنی ها را افزایش داده و باعث خوشمزه تر شدن پنیر و فلفل های تند موجود در اسنک ها شود. با استفاده از این ماده می تواند طعم بسیاری از محصولات را طبیعی تر و غنی تر کرد و ذائقه مصرف کنندگان را بیش از پیش برای تجربه عطر و طعم جدید شگفت زده کرد.

ایمنی اسید مالیک در مواد غذایی

به عنوان یک ماده نگهدارنده و طعم دهنده در مواد غذایی می تواند چشم و پوست را تحریک کند اما هیچ خطری برای سلامتی انسان ندارد. این ماده در سراسر دنیا با دارا بودن تائیدیه FDA بطور گسترده در صنایع غذایی استفاده می شود.

سایر کاربردهای اسید مالیک

اسید مالیک برای تولید محصولات پزشکی مانند شربت سینه، دهانشویه ، خمیردندان و قرص های جوشان کاربرد دارد.

علاوه براین در تولید محصولات مراقبت از پوست برای جوانسازی و بهبود وضعیت پوست مورد استفاده قرار می گیرد

برای مطالعه بیشتر :

بهبود دهنده نان

پودر کاکائو

شیرین کننده ها مصنوعی (آسپارتام ، سوکرالوز )

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 38

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 388
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 31
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3491
  • باردید دیروز : 8100
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 50190
  • بازدید ماه : 222031
  • بازدید سال : 1197161
  • بازدید کلی : 1197316
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی